ORDU AYBASTI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Kurum Müdürleri Yıl Sonu toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur BEKYÜREK başkanlığında gerçekleşti.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Kurum Müdürleri Yıl Sonu toplantısı İlçe  Milli Eğitim Müdürü Onur BEKYÜREK başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya liseler ve Ortaöğretim kurum müdürlerinin katılımı ile Aybastı Merkez İlk Öğretim Okulunda yapıldı. Toplantının açılışında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur BEKYÜREK  ortaöğretime geçiş sistemi, sosyal ve kültürel faaliyetler, üniversite sınavlarına hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi için Çalışmalarımız devam edecek dedi  Daha sonra konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur BEKYÜREK Okullarda eğitim ve öğretimin iyileştirilmesi, rahat ve huzurlu bir ortamın sağlanması için okul müdürlerine önemli görevler düştüğünü, okullarda rehberlik faaliyetlerin aksatılmadan devam edilmesi, bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak şekilde hazırlanması, öğrencilerin başarı ve disiplin durumlarının okul idaresince takip edilmesi gibi konularda yöneticilerden gerekli çalışmaların yürütülmesini istedi. Ayrıca akademik başarının yanında çocuklara milli ve manevi değerlerin de anlatılmasının önemli olduğunu ifade eden BEKYÜREK, ortak değerleri özümsemiş, sevgiyi, kardeşliği ve paylaşmayı seven öğrenciler yetiştirmenin her şeyden daha önemli olduğunu söyledi. Bekyürek  “Okul idarecilerin ve öğretmenlerin mutlaka aile ziyaretlerinde bulunmaları gerekiyor. Eğitimin diğer bir ayağı olan ailelerimizi mutlaka eğitime dahil etmeliyiz.” dedi. Toplantı sonunda Bekyürek, Ortaöğretim ve Lise kurum müdürlerine 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı içerisinde göstermiş oldukları çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür etti
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Kurum Müdürleri Yıl Sonu toplantısı İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz Onur BEKYÜREK başkanlığında gerçekleşti.

31-05-201831-05-201831-05-201831-05-2018

Fatsa Caddesi Özel İdare Binası Kat1 52500 Aybastı / ORDU - 0 (452) 714 14 9192

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.